Žoga bend

Danes smo bili v Domu upokojencev Idrija. Imeli smo se zelo lepo. Spoznali smo Žoga bend. Šli smo ob 10. uri, bili smo eno uro. Naučili smo se kar veliko keografij z rokami in z nogami. Vodili nas sta dve gospe. Igrali so tudi prebivalci doma upokojencev.

Sefejdin

Danes smo imeli žoga bend. Odšli smo pred Dom upokojencev. Z starejšimi ljudi smo igrali na žoge. Neke vrste smo bobnali. Zaigrali smo približno 7 skladb. Na koncu pa smo imeli še dve glasbeni želji.

Vasja

Danes smo sodelovali z Žoga bendom. Odšli smo pred Dom upokojencev Idrija in tam so nas počakali stolčki za podlago, stolčki za nas in palčke bobnanje. Bobnali smo  skupaj z upokojenci. Imeli smo se zelo lepo. Na koncu sva imela jaz in Vasja glasbeno željo, jaz sem si zaželela Niko Zorjan.

Tjaša

Podaljšanje jesenskih počitnic do 8. 11. 2020

Podaljšanje jesenskih počitnic do 8. 11. 2020

Ministrica MIZŠ je izdala sklep, s katerim podaljšuje jesenske počitnice za en teden. Več o organizaciji pouka po počitnicah vam bomo sporočili takoj, ko bomo od MIZŠ prejeli navodila. Objavljamo sklep ministrice. »Na podlagi prvega odstavka 105. člena Zakona o...

Kulturni dan v Topilnici

Kot spomin na dobre stare čase, ko so otroci še lahko hodili v šolo in celo obiskali kulturno ustanovo, delimo z vami utrinke kulturnega dneva 7.r. Obiskali smo Topilnico, kjer smo izvedeli marsikaj o žganju gline, o živem srebru, se preizkusili v oblikovanju glinenih...

Dostopnost