Skoči na glavno vsebino

Gregor, Aljaž in Klemen z nami delijo svoja doživetja med počitnicami.

Cele počitnice sem preživel doma. Na obisk je prišla teta Joža. Skupaj sva hodila v trgovino. največ časa sem špreživel ob igranju igric in poslušanju glasbe. z Jožo sva uredila tudi zvezek za naravoslovje. en dan sem bil zunaj, a ne dolgo, ker je bilo zelo mrzlo. v petek sva s teto Jožo pospravila mojo sobo. Malo sem še zbiral slike in podatke za projekt pri športni vzgoji. Počitnice so prehitro minile in sedaj sem že v šoli.

Aljaž

 

Med zimskimi počitnicami sem bil v Trebuši s taborniki. prvi dan so nas dali na spanje zunej. V gotdu smo si naredili dva igluja in taborniški ogenj. spekli smo si ribe. ob dveh ponoči so nas poklicali nazaj v v kočo zaradi dežja. naslednji dan smo imeli orientacijo. Startali smo ob 13.oo. Hodili smo po gozdu. Pri hiši smo se ustavili in vprašal kje smo in kje je to na zemljevidu.Končali smo ob sedmih zvečer. Zvečer smo si morali sami skuhati golaž. Na zimovanju je bilo lepo.

Klemen

 

Med počitnicami sem pomagal staršem razstaviti in popraviti kosilnico. Ata je imel zimsko službo, posipal in plužil je. S prijatelji smo se sankali. Zgradili smo iglu.

Veselim se prvomajskih počitnic.

Gregor

 

 

Dostopnost