Skoči na glavno vsebino

Učenci in učenke 3., 4. in 5. razreda imate v letošnjem šolskem letu priložnost sodelovati pri interesni dejavnosti – likovni delavnici. Nekaj kreativnih duš se nas je že zbralo na kupu. V dosedanjih srečanjih smo izdelali jesenske darilne škatlice, novoletne voščilnice, okraske za novoletno smrečico, prihodnjič pa bomo pričeli z izdelovanjem zimskih lučk.

Z izdelki se navezujemo na letne čase, praznike, različne dogodke, tudi vaše želje. V prihodnje bodo tako nastajale figurice iz cofov, pustna pokrivala, okvirji za fotografije, vetrnice in podobno.

Kdor bi se nam še želel pridružiti, je lepo vabljen v našo družbo. Srečujemo se vsak ponedeljek, od 15:15 do 16:45, v likovni učilnici (v pritličju poleg jedilnice).

Delavnica je brezplačna! Potrebujete le željo po ustvarjanju, dobro voljo, tempera ali akvarelne barve, škarje, čopič (tanek in debelejši), lepilo. Pripomočki so lahko isti, kot jih uporabljate pri običajnem pouku. Ker včasih uporabimo obstojnejše akrilne barve, ki se z oblačil ne sperejo v celoti, se je dobro temu primerno obleči! O vsem ostalem se dogovarjamo sproti.  

Prisrčno vabljeni v našo sredino!

Martina Vidmar

 

likovnadelavnica

Dostopnost