Skoči na glavno vsebino

Na CŠOD-ju smo spoznali veliko novih zanimivih stvari. Kot so nordijska hoja, ogled Zelencev, plezanje na umetni steni in lokostrelstvo, ogled skakalnic in pohod v Tamar. Hrana je tukaj odlična. Predvsem mi je všeč, ker imamo samopostrežni zajtrk (veliko izbire). Imamo veliko prostega časa. Takrat se zelo zabavamo. Izkoristili bomo še ta dva dneva.

Kim Ličer

Tukaj smo že 3 dni. Spoznavamo učitelje, ki so zelo prijazni in zabavni. Vse delavnice, ki tukaj potekajo, so zanimive in poučne (npr. pohod v Tamar v TNP, spoznavanje skakalnic, nordijska hoja, Zelenci …). Prostega časa imamo veliko. Po kosilu in pred večerjo. Med prostim časom se vsi zelo zabavamo. Že prvi dan nas je presenetila hrana, ki je zelo okusna, za zajtrk pa imamo velike izbire. Tukaj se imamo zelo lepo že vse dni in z veseljem bomo izkoristili še ta dva dneva.

Maja Kuštrin in Nika Lapajne

V Planici je vse drugačno kot v Idriji. Hrana se mi zdi zelo boljša. Za kosilo in večerje so zelo velike porcije. Zelo v redu se mi zdi samopostrežni zajtrk. Učitelj so zelo prijazni. Tako iz naše šole kot učitelji v Planici. Zelo dobro znajo razložiti, česa še ne vemo. Učenci smo razporejeni v tri skupine. Dejavnosti so zelo zanimive in tudi veliko novega se naučimo. Nama je do zdaj najbolj všeč, ko smo si ogledali prenovljeno planiško velikanko in ko smo streljali z lokom. Učenci imamo tudi nekaj prostega časa. V prostem času se igramo različne družabne igre. Z ostalimi učenci se razumemo zelo dobro. In tudi midva se imava odlično.

Nejc Ogrič in Avdulah Atlagić

DSC 0193DSC 0195DSC 0218DSC 0224DSC 0243DSC 0284

Dostopnost