Skoči na glavno vsebino

Danes smo imeli športni dan. Bili smo v Prestranku. Ob 9.00 smo pojedli malico. nato nam je gospa razložila o konjih in hlevih. Čistili in krtačili smo konja. Potem smo malo počivali. Po počitku smo na glavo dali čelado. Vsi smo lahko jahali konja. Mojemu konju je bilo ime Pati. Na koncu smo konje odpeljali v hlev. Nato smo se vrnili v Idrijo.

Sefejdin

Danes smo imeli športni dan. Šli smo v Prestranek jahat konje. Ko smo prišli v šolo, smo si razdelili malico. Nato smo odšli na avtobusno postajo in počakali avtobus. Na avtobusu smo se dali v pare in se po svoje vsedli. Ko smo prišli tja, smo najprej pomalicali. Nato smo si šli ogledat hlev, nato pa smo odšli še na pašnik po konje. Nato smo jih pokrtačili. Tudi pri krtačenju in jahanju smo se dali v pare. Ko smo jih skrtačili, smo si vzeli malo pavze. po pavzi smo odšli jahat. po jahanju smo se poslovili od konjev in šli na avtobus. odpeljali smo se nazaj v Idrijo. prišli smo ravno na kosilo.

Vasja

Danes smo šli s šolo jahat v kraj Prestranek. Najprej smo šli na avtobus. Jaz sem jahala konja po imenu Jari.Najprej smo ga skrtačili in potem smo odšli jahat. Vmes smo imeli malico. Na koncu sem se težko poslovila od Jarija.

Tjaša

Danes smo se peljali z avtobusom. Ko smo prišli, smo pomalicali in si ogledali hlev. Nato smo nahranili konje. Nato smo jih tudi počesali s krtačo. na konja so dali sedlo. Na koncu smo si nadeli čelado in šli jahat konje.

Leon

Dostopnost