Juri Muri je v torek odpotoval v Afriko. Tja so ga pospremili tudi učenci ONIS1 in otroci iz vrtca.

Nastop mi je bil všeč. Lepo mi je bilo nastopat za vrtovčke in za naše sošolce. Všeč so mile še lutke. Lepo je nastopat, saj vsi uživamo in se trudimo. Res smo se potrudili in se nučili svoj del zgodbe.

Yulieth

 

Odigrali smo Jurija Murijav Afriki za naše male sošolce in vrtovčke. Otroci so povedali, da si zjutraj umijejo obraz, zobe in se blečejo. Rada sem brala , saj zelo rada berem. Vzgojiteljice so bile zelo vesele. Vrtovčki so bili veseli za povabilo. Ta dan mi je bil zelo všeč, saj smo se družili z našimi sošolci, vzgojiteljicami in vrtovčki.

Karmen

Nastop mi je bil zelo všeč. Gledat so nas prišli sošolci in iz vrtca. S sošolci smo se zelo potrudili za to predstavo. Najbolj mi je bilo všeč, ko9 sem bila jaz na vrsti. Na koncu smo se priklonili pred publiko in so nam zaploskali.

Irena

v torek, 19.2. smo nastopali v šoli s predstavo Juri Muri v Afriki. Ptredstavo smo pripravili za ta male in otroke iz vrtca. Razdelili smo si, kaj bo kdo bral in pogledali, kako bo Gregor postavljal figure. kljub temu, da je bilo veliko otrok, me ni bilo nič sram in sem z veseljem nastopal. Jaz sem bral začetek in na koncu. S svojim nastopom sem zelo zadovoljen, saj se nisem nič zmotil. Bil sem sproščen in sem se zabaval. Otroci so bili zelo navdušeni, sqj so nam dolgo ploskali. Zelo rad bi ponovil našo predstavo, ker mi je bila res všeč.

Aljaž

V torek, 19.2.2019 smo zaigrali s senčnimi lutkami  otrokom iz vrtca. Predstava se je imenovala Juri Muri v Afriki. Otrokom je bila predstava zelo všeč. Vsi nastopajoči smo se zelo potrudili. Vsi smo bili veseli in dobili smo aplavz.

Gregor