Vreme je bilo danes nekoliko slabše. Že zjutraj je deževalo, zato je (na srečo) jutranja telovadba odpadla. Dopoldne smo preživeli ob spoznavanju morskega življenja, točke pa smo nabirali pri lokostrelstvu. Po kosilu je sledil počitek, potem pa smo pobližje spoznali še jezeri v Fiesi. Veliko smo se naučili o življenju ob in v jezeru. Kot se na morju spodobi, smo pripravili školjke. Potrebno jih je bilo očistiti, narezati peteršilj in česen ter jih skuhati. Za vse smo poskrbeli, poskusili pa so jih le najbolj pogumni. Zvečer nas čaka še ples, jutri pa pakiranje in pot domov. Se vidimo!

Jernej

Zjutraj smo se zbudili petnajst do sedmih. Ker je bil dež smo imeli počitek dlje časa. Potem smo imeli zajtrk. Imeli smo učne ure, kjer smo se učili o školjkah in algah. Popoldne smo se kartali remi, šli smo na sprehod.

Aljaž

Zjutraj smo vstali in se oblekli ter šli na zajtrk. Dopoldne smo streljali z lokom. Imel sem 25 točk od 30. Potem smo odšli na kosilo. Popoldne smo imeli naravoslovje. Kuhali smo klapavice. Školjke mi niso bil všeč. Moral sem rezati česen.

Maj

Danes zjutraj smo se zbudili zelo zgodaj zjutraj. Po zajtrku smo šli v sobo in se igrali karte. V učilnici smo se učili o školjkah in algah. Ker je bil dež nismo imeli jutranje telovadbe. Ko je prenehal dež, smo šli na sprehod. Po kosilu smo šli počivat v sobo. Popoldne smo šli pogledat jezero v Fiesi. Ko smo končali z reševanjem delovnih listov, smo šli pripravljati školjke, ki niso bile dobre. Zvečer se nam je v sobi pridružil Janez.

Janez

Danes zjutraj smo vstali ob 7:20. Vstali smo zato, ker je bilo zunaj deževno. Potem smo imeli zajtrk. Po zajtrku smo imeli dopoldansko aktivnost. Potem smo imeli kosilo. Po kosilu smo imeli počitek. Potem smo bili v učilnici kjer smo se učili o jezeru v Fiesi. Kuhali smo tudi školjke. Školjk nisem poizkusil. Zvečer nas čaka še ples.

Klemen

Zjutraj smo imeli zajtrk. Za zajtrk sem jedel čokolino. Po zajtrku smo se pripravili za lokostrelstvo. Ko smo končali z lokostrelstvom, smo šli v učilnico in nam je učiteljica povedala nekaj o algah. Potem smo imeli kosilo. Po kosilu smo imeli počitek. Potem smo imeli orientacijo, po orientaciji smo skuhali školjke. Ko smo skuhali školjke, smo jih tudi pojedli. Mislil sem, da bo zanič, potem pa se mi je zdelo, da jem meso. Za večerjo smo imeli makarone.

Irena

Smo šli na sprehod. Smo streljali z loki. Danes smo kuhali školjke. Za večerjo smo imeli makarone.

Karmen

Danes smo streljali z loki. Smo kuhali školjke. Učili smo se o školjkah. Šli smo na sprehod. Za kosilo smo imeli krompir. Danes smo za večerjo imeli makarone.