DNEVNIK

Tudi danes smo se imeli lepo. Sijalo je sonce in nas prav prijetno grelo. Skoraj smo že vohali pomlad! Pot nas je vodila mimo Strunjanskih solin, skozi tunel naravnost do Portoroža. V domu nas je čakalo zasluženo kosilo in počitek. Učitelji so nas potem pripravili na orientacijski pohod, kjer smo reševali naloge s področja kartografije in naravoslovja. Hitro je minilo…po hodnikih se sliši le še…smrčanje 🙂

Maj

Ob 8:45 smo šli na pohod do Strunjanskih solin. Soline smo si potem tudi ogledali. Hodili smo na Beli križ. Malicali smo sendvič. Prehodili smo 12 km.

Aljaž

Zjutraj ob 8:45 smo odšli pogledat v Strunjan soline. V dom smo prišli ob 13:00. Ko smo prišli v dom, so nas bolele noge. Potem smo imeli kosilo. Po kosilu smo šli kartat.

Jernej

Zjutraj smo se težko zbudili. Ko smo pojedli, smo odšli do Portoroža. Prehodili smo 12 km. Imeli počitka. Zdaj pa čakamo na večerjo.

Klemen

Zjutraj smo šli na zajtrk. Potem smo se morali obleči in obuti. Šli smo na pohod. Začeli smo v gozdu, potem smo šli do solin. Potem smo šli do enega križa. Tam smo se slikali. Popili smo sok, čaj, vodo,… Potem smo šli do gostilne. Tam smo pojedli malico in kaj spili. Ustavili smo se tudi v mestu. Tam smo imeli nekaj časa, da smo nekaj kupili. Prehodili smo 12 km.

Janez

Danes zjutraj smo imeli telovadbo. Šli smo okoli jezera. Potem smo pozajtrkovali in se odpravili na ogled Strunjana. Za nami je bila dolga pot. Prehodili smo 12 km. Potem smo prišli na križ, ki se iz njega vidi lep razgled. Potem smo pomalicali v gostilni in se odpravili v Portorož. V Portorožu smo si kupili kaj pametnega. Ko smo prišli nazaj smo imeli kosilo in malo več počitka. Po počitku smo se odpravili na delo. Imeli smo orientacijo. Na terenu smo bili kar nekaj ur.